Salopetă la yoga? Clar!

feb. 12, 2021

Ştim, salopetele au revenit în forţă în trenduri.
Dar nu de asta le-am inclus în colecţia noastră. Poate că de asta ne-au atras atenţia la început, dar apoi, când am testat prototipul la practica yoga, salopeta a devenit ţinuta noastră favorită de yoga, din mai multe motive.

În primul rând, nu se ridică în timpul practicii, ca un top mai larg. Deci, mai mult focus pe posturi şi mai puţin pe a pune ţinuta la loc.

Apoi, salopetele noastre sunt făcute din bumbac moale, elastic, care, împreună cu designul lejer, le fac foarte confortabile şi respirabile. Perfecte pentru orice asana, oricât de mult te-ai răsuci.

În al treilea rând, ţinuta e formată dintr-o singură piesă de îmbrăcăminte, deci nu trebuie să îţi baţi capul să potriveşti elementele ţinutei. Chiar şi la yoga, look-ul contează.

Şi în ultimul rând, salopeta te face să arăţi bine aşa încât poate fi purtată şi pe stradă sau, dacă eşti uber cool, la birou, oriunde îţi este biroul zilele astea (oftat adânc).

Deci, voila! Două motive legate de yoga şi două motive legate de modă ca să porţi salopetă, aşa cum era de aşteptat de la SUAV.

Vezi salopetele noastre, dar şi pantaloni şi topuri – nişte alegeri mai convenţionale – pe shop-ul nostru.