suav Feminin cu laura călin | colecție capsulă

De Laura Călin, digital creator, profesoară de yoga, co-fondatoarea comunităţii Yoga City şi a V for Vintage, printre multe altele, ne leagă foarte multe lucruri. Două dintre ele, dragostea pentru yoga şi cea pentru haine, s-au îmbinat în proiectul nostru comun născut spontan la o discuţie despre cartea ei, „Arta seducţiei. Puterea feminităţii”. Am creat împreună o colecţie capsulă care găseşte locul comun dintre stilurile noastre şi pe care ne bucurăm să o împărtăşim cu voi.

Laura povesteşte cel mai frumos despre sursa de inspiraţie a proiectului:
“Fiecare transformare începe din interior și se extinde încet, încet, către exterior și uite așa, înlocuim griul cu roz și negrul cu verde olive. Topuri petrecute care se mulează seducător, salopete relaxate pentru plimbări, yoga și dans, rochii care învăluie delicat, pantaloni care îmbracă orice siluetă feminină. Feminin și suav, yoga și “simte-te bine în corpul tău” și-au început călătoria interioară și au răspândit puterea și vulnerabilitatea pe care ne-o dă feminitatea, făcîndu-ne seducătoare.

Proiectul feminin inspirat din yoga care a început cu cartea “Puterea Feminității. Arta Seducției” se extinde acum cu o minicapsulă vestimentară gândită în colaborare cu SUAV.
Roz, verde olive, bumbac organic, atingere moale, linii delicate, siluete feminine și, în același timp, confortabile sunt ingredientele care dau viață acestor piese vestimentare.”