DESPRE NOI

     Ştii cum e: când nu găseşti ceva ce îţi trebuie, îl creezi. Aşa a fost şi în cazul colecţiei de îmbrăcăminte pentru yoga SUAV, care s-a născut din nevoia noastră de a practica yoga în haine confortabile, din materiale naturale, în care să arătăm bine. Greu de gasit în România în 2016…

     Astăzi, hainele Suav sunt produse în mod sustenabil într-un atelier din Bucureşti, din materiale naturale de bună calitate, cu un design minimalist, cool fără efort, inspirat din street wear, cu accent pe confort – fiecare model a fost testat pentru a lăsa corpul să ducă la capăt orice asana.

     Fast-forward până în 2019. Am început să ne simţim parte relevantă din comunitatea yoga locală, să înţelegem provocările cu care aceasta se confruntă şi am simţit că putem să dăm o mână de ajutor.

     Pentru că am trăit personal puterea transformatoare a practicii yoga, am vrut să oferim şi altora ocazia să o experimenteze şi să ia o pauză de la ritmul zilnic, să se reîncarce, să îşi îndrepte atenţia către sine sau să îşi rezolve probleme mai profunde. Într-un mod firesc, fără să fie nevoie să îşi schimbe dramatic stilul de viaţă sau principiile.

    Aşa am început să organizam retreat-uri de yoga “with a twist” – experienţe autentice şi interesante. Profesorii de yoga, precum şi toţi partenerii care ne ajută în crearea acestor experienţe, ne împărtăşesc viziunea şi standardele, precum şi dorinţa de a face bine.

    Evenimentele noastre sunt mai degrabă călătorii cu sens: un mix de activităţi concepute în jurul temei retreat-ului, în destinaţii cu şi de poveste, în pensiuni frumoase, cu personalitate şi confortabile. Am realizat pe parcurs că există deja un termen pentru conceptul nostru: wellness travel.